top of page
  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page
  • Wix Google+ page

Link til Foto sider 

Downstair Fotografiske Workshop

Downstair Fotografiske Workshop

Danmarks Største fotoklub, der sker altid noget spændene i klubben, klubben har til huse på Østerbro tæt ved tog og bus så man kan komme nemt til den. tag et kig på hjemmesiden vis du vil være en del af fældesskabet.

SDF

SDF

For os der elsker billeder! Vi er en fotografisk sammenslutning af fotoklubber og personlige medlemmer Selskabet For Dansk Fotografi. Paraply- og kontaktorganisation for danske amatørfotografer og fotoklubber

RNFoto

RNFoto

Region Nord Foto. sammenslutningen af aktive fotoklubber – er en forening af fotoklubber i Hovedstadsområdet, som er oprettet for at udbrede kendskabet til amatørfotografi ved at iværksætte fælles aktiviteter for alle medlemsklubberne.

Ærø Fotoklub

Ærø Fotoklub

Klubbens formål er at udvikle medlemmernes sans for god fotografering, hvilket opnås ved løsning af bundne og frie opgaver, billedkritik, instruktion, foredrag, samarbejde med andre fotoklubber, fotoudstillinger, deltagelse i inden- og udenlandske fotokonkurrencer m. m. Udover dette kan medlemmerne også snakke teknik og få gode råd med på vejen i forbindelse med køb af nyt fotoudstyr.

Køge Foto Klub

Køge Foto Klub

Klubbens formål er: At udvikle medlemmernes sans for god fotografering og billedkritik. Klubaften har vi hver anden tirsdag (se programmet) og vi starter kl. 19.00 hvis ikke andet er anført.

Modelportalen.dk

Modelportalen.dk

Samling sted for Modeller, Fotografer og Makupartister, her kan du finde alle de modeller du skal bruge, er du model så kan du hurtigt og nemt finde en fotograf eller en makeupartist.

Goecker

Goecker

Professionel Fotobutik her kan købes, lease, lejes. Et site for den meget kræveden fotograf

FLASH FOTO VIDEO

FLASH FOTO VIDEO

Her finder du alt til studiefotografering og til lokations lyslægning, Prislejet er rimelige priser og de har alt fra PRO mærkevare til os alm. amatøre der har foto som hobby.

KLC ErHverv

KLC ErHverv

KLC Erhverv er dit Kommunikations-Løsnings-Center. Ved du, hvilken teleløsning I har brug for i jeres virksomhed? Der er meget at vælge imellem i dag, og det kan være svært at overskue priser og muligheder. Men hos KLC Erhverv kan vi hjælpe. Vi kalder os et Kommunikations-Løsnings-Center, fordi vi finder løsninger. Vi kender branchen og afdækker dine behov, så du får investeret i det rigtige. Lokale løsninger – med tyngde Du behøver kun at gå et sted hen, når du skal vælge løsning til fastnettel

bottom of page