top of page
  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page
  • Wix Google+ page

Hent fotoaftalen her .

 

 

Mit navn er ikke som sidens navn, men Kim Konstantin Sørensen, jeg er øvet amatør fotograf som elsker at forevige alt på billeder.

jeg har snart været amatør i 20 år. og det meste af tiden har det været model billeder som har optaget mig mest, men det er da også blevet til lidt andre billeder såsom heste billeder, lidt natur. Men det har været modelbilleder jeg har haft det bedst med. Jeg kan godt lide at lave store setup, det er dog ikke altid at dette kan lade sig gøre da jeg jo selv skal betale det meste selv, og da jeg ikke er et firma men har det som en privat hobby så skal der spares samme til det.

Jeg redigere selv mine billeder og til dette bruger jeg Photoshop 2020 samt Nik software.

Denne side er kun lavet som et galleri, på siden vil jeg vise det jeg går og laver i så bred udstrækning det er muligt.

I galleriet vil du se de billeder jeg selv mener er mine bedste billeder og som jeg med modeller har aftale om gerne må udstilles herpå sitet, hvis du har fået taget billeder af mig, som du ser her og ikke mener at der er aftalt noget om at billedet ikke må udstilles, så send mig en mail via min kontakt side fortæl hvem du er hvornår billedet er taget og hvad du ønsker der skal ske med det.

Jeg har med vilje ikke sat navn på alle billeder da dette galleri udelukkende handler om billedet og ikke hvem der er på billedet og der sælges heller ikke nogen af dem.

De billeder der er navn på er aftalt med modellen og makeup artisterne.

Har du en ide til en billede serie som du gerne vil have realiseret eller du ønsker at få lavet så kan du via kontakt formularen sende mig en mail, så vil jeg kontakte dig om mulighederne.

Til alle aftaler indgår der en fotoaftale som kan hentes her på siden med alle betingelserne 

Kimsdin-foto v/Kim Konstantin Sørensen

_68A2333.jpg

Follow me on Facebook

  • w-flickr
bottom of page